Форум сайта 'Лепесток'
  FAQ   •  Фотоальбом   •  Увійти та перевірити особисті повідомлення   •  Вхід
мои нарциссы
На сторінку Поперед.  1, 2

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів Лепесток -> Красива клумба, затишний садок, чистий прудік
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Альстремерия
Я здесь всё про всех знаю
Я здесь всё про всех знаю

Вік: 47 Зодіак: Телець
З нами (днів): 4797
Повідомлення: 3797
Репутація: 986
голосу: 362 нагород: 61 (Докладніше...)
За всеобщую любовь! (Кількість: 1) За доброту! (Кількість: 3) За идею! (Кількість: 1)
ПовідомленняДодано: Чв 20 Тра, 2010 20:46    Заголовок повідомлення: хвасты форумчан Баллы автору сообщения Відповісти з цитатою

В Хусте на Западной Украине (по-моему Ивано-Франковская область) есть уникальное место - долина нарциссов - природная зона произрастания диких горных нарциссов. Этот вид встречается в Альпах, а на Украине только в Хусте. Цветут они со второй декады мая до конца месяца. Муж сотрудницы был в тех краях в командировке, привез фото, ну просто море нарциссов!
А у меня тюльпаны лучше размножаются, чем нарциссы. Все никак не разрастутся, чтобы насадить побольше. Но, чтобы на затопленном лугу росли, - это вообще из сферы фантастики!
Повернутися до початку
Подивитися профіль Надіслати особисте повідомлення
Любимый гость
Гость

Вік: 25 Зодіак: Терези
З нами (днів): 5726
Повідомлення: 4317
Репутація: 10100 нагород: 1
За опыт! (Кількість: 1)
ПовідомленняДодано: Чв 20 Тра, 2010 20:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Повернутися до початку
tango-mango
Не уйду без поста
Не уйду без поста

Вік: 43 Зодіак: Водолій
З нами (днів): 2864
Повідомлення: 261
Репутація: 14
голосу: 7 нагород: 7 (Докладніше...)
За доброту! (Кількість: 1) За лучшее фото! (Кількість: 1) За лучший вопрос месяца! (Кількість: 2)
ПовідомленняДодано: Пт 21 Тра, 2010 20:19    Заголовок повідомлення: Баллы автору сообщения Відповісти з цитатою

Я была в Долине нарциссов в прошлом году в первых числах мая . Это Закарпатская обл. К сожалению, в этом году не удалось попась туда. Говорят с каждым годом ам всё меньше нарциссов((

Facebook
Viewed  4129
1.JPG

Повернутися до початку
kvitkay
Завсегдатай форума
Завсегдатай форума

Вік: 50 Зодіак: Водолій
З нами (днів): 4739
Повідомлення: 411
Репутація: 523
голосу: 27 нагород: 10 (Докладніше...)
За идею! (Кількість: 1) За лучшее фото! (Кількість: 4) За лучший ответ! (Кількість: 1)
ПовідомленняДодано: Вт 01 Чер, 2010 11:01    Заголовок повідомлення: Баллы автору сообщения Відповісти з цитатою

Шикарно! Вот разбрасываются нарциссами такие как Пшеничка, а потом долины вырастают. Улыбаюсь Предлагаю Свете поставить монумент возле своих нарциссов и написать: "Заложено долину нарциссов в таком-то году Светланой... " Увековечить, запатентовать, так сказать. Глядишь, потомки деньги будут получать за экскурсии Улыбаюсь За границей это вполне реально.
пшеничка
Site Admin
Site Admin

Вік: 47 Зодіак: Овен
З нами (днів): 5748
Повідомлення: 13329
Репутація: 729
голосу: 117 нагород: 5 (Докладніше...)
За доброту! (Кількість: 1) За идею! (Кількість: 2) За опыт! (Кількість: 1)
ПовідомленняДодано: Пт 01 Тра, 2015 10:43    Заголовок повідомлення: Баллы автору сообщения Відповісти з цитатою

Ой, такая темка веселая заглохла - я не уследила! А тут вчера брат прислал немножко фоток с цветами, что у них в огороде уже расцвели, и нарциссы тоже. Фотограф он пока еще только начинающий, и это планшетом сфотографировал:

Facebook
Viewed  3264
Нарциссы с гиацинтами
Нарциссы с гиацинтами
Facebook
Viewed  3264
Нарцисс
Нарцисс
Facebook
Viewed  3264
Еще нарцисс
Еще нарцисс

Показати повідомлення:   
Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів Лепесток -> Красива клумба, затишний садок, чистий прудік Годинний пояс: GMT + 3
На сторінку Поперед.  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти:   
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях
Ви не можете вкладати файли
Ви можете завантажувати файли

Годинний пояс: GMT + 3