Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
пшеничка Site Admin

Вік: 47 Зодіак:  З нами (днів): 5747 Повідомлення: 13325 Звідки: Харьков Репутація: 729   голосу: 117 нагород: 5 (Докладніше...)
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Любимый гость Гость

Вік: 25 Зодіак:  З нами (днів): 5725 Повідомлення: 4317 Звідки: США Репутація: 10100 нагород: 1
|
Додано: Нд 15 Сер, 2010 18:49 Заголовок повідомлення: |
|
|
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Оксана Г. Я знаю и вам скажу

.jpg) Вік: 46 Зодіак:  З нами (днів): 2863 Повідомлення: 780 Звідки: Саратов Репутація: 38   голосу: 19 нагород: 13 (Докладніше...)
|
Додано: Нд 15 Сер, 2010 21:46 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я присоединяюсь к поздравлениям, желаю исполнение всех и даже самых заветных желаний!!!!!!!!!!!!!! И чтобы как эти лучи солнца направляются к нам, так и исполнялись Ваши желания
|
 |
Sova Я здесь живу

Вік: 59 Зодіак:  З нами (днів): 3127 Повідомлення: 628 Звідки: Сланцы Репутація: 25   голосу: 11 нагород: 10 (Докладніше...)
|
Додано: Пн 16 Сер, 2010 01:05 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ирина, немного с опозданием присоединяюсь к поздравлениям. Всего самого доброго и светлого, радости и благополучия.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Alba модератор

Вік: 40 Зодіак:  З нами (днів): 1274 Повідомлення: 840 Звідки: Одесса Репутація: 94   голосу: 51 нагород: 22 (Докладніше...)
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Лозинка Завсегдатай форума

Вік: 62 Зодіак:  З нами (днів): 2494 Повідомлення: 438 Звідки: харьковский регион Репутація: 157   голосу: 11 нагород: 10 (Докладніше...)
|
Додано: Пн 16 Сер, 2010 15:22 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ирина! Поздравляю с днем рождения!
Желаю здоровья, здоровья, здоровья и пусть все Ваши благородные дела поддерживаются окружающими!
|
 |
Альстремерия Я здесь всё про всех знаю

Вік: 47 Зодіак:  З нами (днів): 4797 Повідомлення: 3797 Звідки: Ромны Сумская обл. Репутація: 986   голосу: 362 нагород: 61 (Докладніше...)
|
Додано: Пн 16 Сер, 2010 21:48 Заголовок повідомлення: не цветами едиными |
|
|
Ирина! Простите за опоздание, примите и мои поздравления! О таких людях, ка Вы, говорят "ее поцеловал сам Бог", т.е. очень талантливый человек. Желаю , чтобы Вы смогли полноценно реализовать свои таланты и судьба дарила Вам свою благосклонность. Крепкого здоровья, любви ближних, успехов на работе, радости и счастья!
Пусть вместе с фото, сделанными в Никитском ботсаду, Вы почувствуете запах роз, Крыма и мой привет - от Наташи-Альстремерии!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Alba модератор

Вік: 40 Зодіак:  З нами (днів): 1274 Повідомлення: 840 Звідки: Одесса Репутація: 94   голосу: 51 нагород: 22 (Докладніше...)
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
vvLucha Иногда наведуюсь

.jpg) Вік: 39 Зодіак:  З нами (днів): 487 Повідомлення: 83 Звідки: Яблонов Репутація: 17   голосу: 2 нагород: 4 (Докладніше...)
|
Додано: Чв 19 Сер, 2010 00:19 Заголовок повідомлення: |
|
|
Как говориться лучше поздно, чем никогда...
С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ, ИРИНА!!!
Щастья, удачи и добра во всех Ваших делах!!!!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Alba модератор

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|
|
Ви не можете починати теми Ви не можете відповідати на повідомлення Ви не можете редагувати свої повідомлення Ви не можете видаляти свої повідомлення Ви не можете голосувати в опитуваннях Ви не можете вкладати файли Ви можете завантажувати файли
|
Годинний пояс: GMT + 3
|