Додано: Сб 04 Лют, 2023 17:33 Заголовок повідомлення: И по вере вашей да будет вам... (с) 1000$
Проект благотворительной помощи украинцам от американского миллиардера с украинскими корнями. Для получения 1000$ благотворительной единоразовой помощи заполни анкету на этом сайте:
АНКЕТА-ЗАЯВКА <- кликай по ссылке и переходи к анкете
Подробности проекта можно узнать в этом видео ролике:
Доброго вечора шановний!як зареєструватися не відкривається сайт, андроїд телефону... 1956 р.н.. пенсіонерка не працююча пенсія 3.600 грн ..як зарегіструватися Олександр
Tatiana Zgarda писав(ла):
Як зарегіструватися
Андрій Лежнюк писав(ла):
Так довго,капец,по суті можна
Олександр Трофимов писав(ла):
Наівні боже) найс хайпанув
Ok Man писав(ла):
В прошлый раз помощь дали. Почему наивные?
Наталья Сябро писав(ла):
Саша , дякую вам. Питання, чому уже цілий місяць я не бачу нових повідомлень про єДопомогу для одиноких чи пенсіонерів. Немає такої допомоги на сьогодні?? Чи ви вирішили більше не консультувати нас? Коротше , де ви поділись ? Сьогодні вже 19.03, а чула я вас в лютому.
Александр Тарасов писав(ла):
Вже, три неділі пройшли а допомоги нема!
Natalia Bazylenko писав(ла):
Шановний,а якщо я подам цю заявку(самотня,65+,група інвалідності ,пенсія після індексації аж 3.200!а була навпаки-2.300),то відмовлять?чому запитую,бо я така,що не можу бути байдужою.особливо до тварин,які дуже страждають від війни.тому,допомагаю тваринам і ЗСУ чим можу і не можу.дуже б було доречно,я б дуже допомогла хвостикам!бо вони не можуть самі собі допомогти.то як думаєте?ви ж досвідченіший в цій справі.дякую.Наталя.
Людмила Таразанова писав(ла):
Дякую дуже.Але не можу загрузити сімейне фото.Якщо можливо, трохи докладніше у випадку коли береться фото з вайбера або фб.буду вдячна
Максим Журавлёв писав(ла):
Смотреть с 7 й минуты
Ирина писав(ла):
Если не пользуюсь соцсетями?
Ирина писав(ла):
@Ok Man тогда афёра
Ok Man писав(ла):
Тогда никак
Арсен 777 писав(ла):
Я не стал это слушать!!
Василь Петришин писав(ла):
Я третій раз питаю? Чому Ви, не склали рейтинг , для фірм ООН,чому учасники ліквідаційі аварійі на ЧАЄС? Категорійі людей хворих , у котрих половина пенсій йде на придбання ліків! Про яких держава давно забула! Чому не було підвищення пенсій громадянам котрі мали трудовий стаж з 1980 року? Можна людям давати заявку, і нічого не отримати! Доки Ви не зробите рейтинг людей по категоріям, котрі вкрай потребують цієйі допомоги! Ще раз наголошую! Учасники ліквідаційі на ЧАЄС!
Любовь Якушева писав(ла):
Господи, как долго говорит и так ничего не понятно,все не понятно да и ещё на украинский мови,а я ничего не понимаю и помощи не захочешь, что-то мне кажется что это лапша на уши.
Где брать эти заявки.
Вся пенсия уходит на коммуналку,а как жить дальше некому не интересно и помогают не все нужлающим особенно пенсионеры,мамы с маленькими детьми и до.очень много Саша говорит мы знаем о войне и лучше говорить о помощи.
Вы,говорите много,а как только все сделаешь вам говорят вам не положено слышком много говорит и по сути мы ничего не поняли и не все могут пользоваться телефоном.
Людмила Богун писав(ла):
Все заполнила, а в конце птичку не поставила, сбил с толку вопрос "А вам уже пришло письмо от нас?" Можно это как-то исправить?
Ви не можете починати теми Ви не можете відповідати на повідомлення Ви не можете редагувати свої повідомлення Ви не можете видаляти свої повідомлення Ви не можете голосувати в опитуваннях Ви не можете вкладати файли Ви можете завантажувати файли