Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
grusha Регулярно наведуюсь

З нами (днів): 3293 Повідомлення: 111 Репутація: 285  нагород: 3 (Докладніше...)
|
Додано: Вт 07 Вер, 2010 21:33 Заголовок повідомлення: |
|
|
Большое всем спасибо за чудесный фоторепортаж! Очень надеюсь, что в след. году попаду на ярмарку, уж очень хочется  |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Любимый гость Гость

Вік: 25 Зодіак:  З нами (днів): 5651 Повідомлення: 4317 Звідки: США Репутація: 10100 нагород: 1
|
Додано: Вт 07 Вер, 2010 21:33 Заголовок повідомлення: |
|
|
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
tango-mango Не уйду без поста

Вік: 43 Зодіак:  З нами (днів): 2864 Повідомлення: 261 Звідки: Ужгород Репутація: 14   голосу: 7 нагород: 7 (Докладніше...)
|
Додано: Ср 08 Вер, 2010 22:40 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ой, какие замечательные фотки. Люблю всякие выставки - ярмарки. Девочки, похвастайтесь, что вы себе приобрели? _________________ Я счастлива только в те дни недели,
которые начинаются на букву "с":
среда, суббота и сегодня. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Альстремерия Я здесь всё про всех знаю

Вік: 46 Зодіак:  З нами (днів): 4753 Повідомлення: 3795 Звідки: Ромны Сумская обл. Репутація: 977   голосу: 362 нагород: 61 (Докладніше...)
|
Додано: Ср 08 Вер, 2010 23:05 Заголовок повідомлення: сорочинский ярмарок |
|
|
вот фото моей подставки для цветов:

А еще я купила себе корзину для овощей и грибов: Это уже с урожаем помидоров.
Еще купила дочке игрушечного домовенка, солянку в виде коровки (я - телец), семян помидоров-гигантов: Новое чудо Земли, Малиновый исполин, Сахарный гигант, рассаду малины и ежевики и кое-что из одежды мужу и дочке. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
ПЕЛЕ Не уйду без поста

Вік: 68 Зодіак:  З нами (днів): 2898 Повідомлення: 268 Звідки: Киев Репутація: 54   голосу: 12 нагород: 9 (Докладніше...)
|
Додано: Чв 09 Вер, 2010 13:37 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я тоже купила домовичка, вышитую сумочку для мобилки, магнитики, аромолампу у автора, керамическую посуду и сувениры для родственников. _________________ Елена
 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
|
|
Ви не можете починати теми Ви не можете відповідати на повідомлення Ви не можете редагувати свої повідомлення Ви не можете видаляти свої повідомлення Ви не можете голосувати в опитуваннях Ви не можете вкладати файли Ви можете завантажувати файли
|
Годинний пояс: GMT + 3
|