|
|
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Оксана Г. Я знаю и вам скажу

.jpg) Вік: 46 Зодіак:  З нами (днів): 2863 Повідомлення: 780 Звідки: Саратов Репутація: 38   голосу: 19 нагород: 13 (Докладніше...)
|
Додано: Сб 09 Жов, 2010 12:44 Заголовок повідомлення: Поздравляем с Днем Рождения Libra!!!! |
|
|
От всей души примите поздравления с Днем Рождения и этот маленький подарочек:
Пусть счастье и удача льется на Вас, как этот водопад!
|
 |
Любимый гость Гость

Вік: 25 Зодіак:  З нами (днів): 5720 Повідомлення: 4317 Звідки: США Репутація: 10100 нагород: 1
|
Додано: Сб 09 Жов, 2010 12:44 Заголовок повідомлення: |
|
|
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
пшеничка Site Admin

Вік: 47 Зодіак:  З нами (днів): 5725 Повідомлення: 13302 Звідки: Харьков Репутація: 724   голосу: 117 нагород: 5 (Докладніше...)
|
Додано: Сб 09 Жов, 2010 17:42 Заголовок повідомлення: |
|
|
И я, и я присоединяюсь к поздравлениям!
Libra!
Желаю, чтобы все мечты сбывались, и с каждым годом расцветать и хорошеть!
|
 |
tulip Я здесь живу

Вік: 56 Зодіак:  З нами (днів): 5026 Повідомлення: 690 Репутація: 496   голосу: 72 нагород: 16 (Докладніше...)
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Волька Зачастил(а)

Вік: 60 Зодіак:  З нами (днів): 2522 Повідомлення: 379 Звідки: Харьков Репутація: 240   голосу: 29 нагород: 9 (Докладніше...)
|
Додано: Сб 09 Жов, 2010 22:35 Заголовок повідомлення: |
|
|
И я поздравляю! Успехов в вашем маленьком бизнесе.
 _________________ Продажа сортовых георгин |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Libra Я знаю и вам скажу

Вік: 39 Зодіак:  З нами (днів): 4239 Повідомлення: 738 Репутація: 429   голосу: 43 нагород: 13 (Докладніше...)
|
Додано: Нд 10 Жов, 2010 11:42 Заголовок повідомлення: |
|
|
Спасибо вам всем большое! Так приятно прийти на любимый форум и получить столько поздравлений!  _________________ *** Авторизуйтесь, чтобы увидеть ссылку *** * *** Авторизуйтесь, чтобы увидеть ссылку *** |
|
Повернутися до початку |
|
 |
vvLucha Иногда наведуюсь

.jpg) Вік: 39 Зодіак:  З нами (днів): 487 Повідомлення: 83 Звідки: Яблонов Репутація: 17   голосу: 2 нагород: 4 (Докладніше...)
|
Додано: Пн 18 Жов, 2010 18:13 Заголовок повідомлення: |
|
|
Пусть жизнь твоя вечно смеётся,
В душе расцветают цветы,
И сердце пусть радостью бьётся,
Не зная невзгод и беды!
Желаем счастья и добра,
И вечной юности цветенья,
Любви, улыбок и тепла,
В твой светлый праздник,
В день рожденья!
(Извеняюсь очень за опоздание - давненько не заходил, а тут столько всего случилось..... [/i] |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Libra Я знаю и вам скажу

Вік: 39 Зодіак:  З нами (днів): 4239 Повідомлення: 738 Репутація: 429   голосу: 43 нагород: 13 (Докладніше...)
|
Додано: Вт 19 Жов, 2010 07:40 Заголовок повідомлення: |
|
|
Спасибо!  _________________ *** Авторизуйтесь, чтобы увидеть ссылку *** * *** Авторизуйтесь, чтобы увидеть ссылку *** |
|
Повернутися до початку |
|
 |
|
|
Ви не можете починати теми Ви не можете відповідати на повідомлення Ви не можете редагувати свої повідомлення Ви не можете видаляти свої повідомлення Ви не можете голосувати в опитуваннях Ви не можете вкладати файли Ви можете завантажувати файли
|
Годинний пояс: GMT + 3
| |