Форум сайта 'Лепесток'
  FAQ   •  Фотоальбом   •  Увійти та перевірити особисті повідомлення   •  Вхід
Определено: дюшенея

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів Лепесток -> Впізнаємо та визначаємо рослини
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
танюшка
Гість

ПовідомленняДодано: Пт 21 Тра, 2010 23:05    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Девчёнки, не знала в какой раздел написать, пишу сюда. Сегодня купила необычное растение как мне сказали декоративная клубника. Листья помельче чем у клубники, цветёт жёлтыми цветочками, ягоды как мелкая клубничка, но несъедобные. Смотрится в кашпо очень оригинально-свисающие ветви в красных ягодах. Листья у неё зелёные даже зимой. Хотелось бы узнать, может кто знает, что это за растение такое, я так вижу в первый раз.
Повернутися до початку
Любимый гость
Гость

Вік: 25 Зодіак: Терези
З нами (днів): 5720
Повідомлення: 4317
Репутація: 10100 нагород: 1
За опыт! (Кількість: 1)
ПовідомленняДодано: Пт 21 Тра, 2010 23:05    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Повернутися до початку
Подивитися профіль Надіслати особисте повідомлення
Альстремерия
Я здесь всё про всех знаю
Я здесь всё про всех знаю

Вік: 47 Зодіак: Телець
З нами (днів): 4797
Повідомлення: 3797
Репутація: 986
голосу: 362 нагород: 61 (Докладніше...)
За всеобщую любовь! (Кількість: 1) За доброту! (Кількість: 3) За идею! (Кількість: 1)
ПовідомленняДодано: Пн 24 Тра, 2010 19:10    Заголовок повідомлення: помогите опознать цветок Баллы автору сообщения Відповісти з цитатою

Дорогая Танюшка! Это дюшенея. Ягоды совершенно безвкусные и даже какие-то противные на вкус. Я их пробовала, потому, что думала, что это земляника. Дюшенея быстро размножается усами, заплетая всю территорию, так,что учтите эту ее особенность. Красиво смотрится на зеленых лужайках.
Повернутися до початку
Подивитися профіль Надіслати особисте повідомлення
Показати повідомлення:   
Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів Лепесток -> Впізнаємо та визначаємо рослини Годинний пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:   
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях
Ви не можете вкладати файли
Ви можете завантажувати файли

Годинний пояс: GMT + 3