Хотелось бы услышать советы форумчан - просто людей - для счастливой жизни. Итак, начнем? Кто даст первый совет счастливой жизни? Советы очень нужны, и, чем больше, тем лучше! Поехали?! _________________
Альстремерия Я здесь всё про всех знаю Вік: 47 Зодіак: З нами (днів): 4797 Повідомлення: 3797 Звідки: Ромны Сумская обл. Репутація: 986 голосу: 362 нагород: 61 (Докладніше...)
Для меня счастье - в моментах. Это может быть классная музыка, интересное путешествие, запах жаренного на мангале шашлыка, купание в теплой большой, глубокой и чистой речке, посиделки с хорошими друзьями, езда по хорошей дороге на хорошем авто, поиграть с собакой, вдохнуть аромат цветов, побродить по лесу, насобирать грибов, подняться на верхушку горы, окунуться в атмосферу мегаполиса, обнять и прижаться к любимому человеку... Наверное, такие моменты и бывают в жизни не так часто, чтобы мы могли осознать и прочувствовать в сравнении, что такое счастье. _________________
здесь очень крутые ботаны тусуюцца
А найголовніше тут те, що "зради" ніякої не має - потрібно просто полюбити своє місто, як це робимо ми - тростянчани! А формула проста - потрібно відірвати свою дупу (вибачте за нецензуру) від кресла і зробити своє місто найкращим (для початку просто прибрати та очистити своє місто від сміття своїма руками, відремонтувати "просто так" історичні споруди і радіти тому, що це пороблено вашими руками)! І звісно ж це робиться не 1-м днем, але результат радує очі вже сьогодні! І ще одне - запрошую до нашого файного міста Тростянець (лицарські бої "Стара Фортеця", "Схід-Рок", класика "Чайковський-Фест", містичний "Грот Німф" та й можете просто відвідати "Музей Шоколаду", а взимку "новинка" - я б назвав це "Нескучанським біатлоном" (любителі цього виду спорту вже позитивно оцінили це) - повірте, ви не пожалкуєте і будете вражені!
Guru Dk писав(ла):
Я не роумію, чому такі песимістичні коментарі? Невже так важко просто радіти за їхні успіхи? Ми привикли, що в нас вже завжди погано.
SF Ukraine писав(ла):
Тростянівцям??? ПРАВДА? Може тростянчанам? Соромно за ведучу
vlad radov писав(ла):
Эти два слова однозначны.
Silvio Manuel писав(ла):
Такого хитрожопого мера ,нужно еще и поискать!И знаю я это не по наслышке!
1 11 писав(ла):
Хоч в одному місті гроші не пиздять. Довго не радуйтесь, скоро кабмін до вас добереться.
vlad radov писав(ла):
111, так надо выбирать власть с умом, а не за посулы и пакет с гречкой. А далее её постоянно контролировать, чтобы она знала, что за ней сле- дит "око недреманное". А сидя у телеящика можно долго ожидать блага от власти, которая при отсутствии контроля решает только свои пробле- мы и чтит свой интерес. А это пример для всех, кто не ждёт милостей от власти.
Денис Литовченко писав(ла):
На счет дороги конечно погорячились ...)
Roman Slink писав(ла):
Денис Литовченко , литва ты?)
Anton T писав(ла):
Везде бы так
Alex Gontar писав(ла):
Молодцы!!!
Ігор - писав(ла):
ну щоб так було всюди треба що б керівники не крали і думали про роботу але ім так не треба
ivan volk писав(ла):
ось це і є европейські цінності та стандарти а не ті речі які нам намагаються впарювати проросійські політики
D K писав(ла):
Гриша Веселов ГрЫша, а при чем тут влада, самоврядування, читай и слушай
Альстремерия Я здесь всё про всех знаю Вік: 47 Зодіак: З нами (днів): 4797 Повідомлення: 3797 Звідки: Ромны Сумская обл. Репутація: 986 голосу: 362 нагород: 61 (Докладніше...)
Да, подтверждаю, в Тростянце действительно на дорогах хороший асфальт, на улицах чистенько и очень красивый, современный парк. Рынок не видела, а вот парк очень понравился. _________________
здесь очень крутые ботаны тусуюцца
Ви не можете починати теми Ви не можете відповідати на повідомлення Ви не можете редагувати свої повідомлення Ви не можете видаляти свої повідомлення Ви не можете голосувати в опитуваннях Ви не можете вкладати файли Ви можете завантажувати файли