Форум сайта 'Лепесток'
  FAQ   •  Фотоальбом   •  Увійти та перевірити особисті повідомлення   •  Вхід
Комнатные цветы - долгожители
На сторінку Поперед.  1, 2

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів Лепесток -> Кімнатні квіти
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Иришка7408
Не уйду без поста
Не уйду без поста

Вік: 48 Зодіак: Близнюк
З нами (днів): 1415
Повідомлення: 235
Репутація: 118
голосу: 1 нагород: 4 (Докладніше...)
За лучший вопрос месяца! (Кількість: 1) За опыт! (Кількість: 1) За хорошие новости! (Кількість: 1)
ПовідомленняДодано: Пн 28 Вер, 2009 10:03    Заголовок повідомлення: Баллы автору сообщения Відповісти з цитатою

Да, мне тоже хотелось бы посмотреть на эту пальму. У меня мама тоже посадила косточки фиников, тех, что продают на рынке. Они растут как бешенные. Уже пол окна загородили. Но их трудно назвать пальмой. Скорее отдельно стоящие листья. Может они ещё молодые? Им наверно года 3-4. Или это не те финики? Улыбаюсь
Повернутися до початку
Подивитися профіль Надіслати особисте повідомлення
Любимый гость
Гость

Вік: 25 Зодіак: Терези
З нами (днів): 5720
Повідомлення: 4317
Репутація: 10100 нагород: 1
За опыт! (Кількість: 1)
ПовідомленняДодано: Пн 28 Вер, 2009 10:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Повернутися до початку
пшеничка
Site Admin
Site Admin

Вік: 47 Зодіак: Овен
З нами (днів): 5725
Повідомлення: 13302
Репутація: 724
голосу: 117 нагород: 5 (Докладніше...)
За доброту! (Кількість: 1) За идею! (Кількість: 2) За опыт! (Кількість: 1)
ПовідомленняДодано: Пн 28 Вер, 2009 10:39    Заголовок повідомлення: Баллы автору сообщения Відповісти з цитатою

Я когда-то работала уже на втором месте работы после студенчества, это мне было лет 26, с девчатами в лаборатории. И там рос лимон в большой кадке. А мы бывало чай пили - такая хорошая у нас не спешная работа была, обедали иногда прямо в кабинете, и тоже принес кто-то финики сушеные. И я косточки воткнула в кадку с лимоном. Через полгода оттуда показалось два узких длинных листочка. Я правда в скорости уехала, а теперь читаю тут и думаю, прошло лет 7 - какая она там теперь, эта пальма Шутка
Анна Малик
модератор
модератор

Вік: 56 Зодіак: Овен
З нами (днів): 1689
Повідомлення: 1363
Репутація: 68
голосу: 17 нагород: 14 (Докладніше...)
За всеобщую любовь! (Кількість: 1) За доброту! (Кількість: 1) За лучшее фото! (Кількість: 4)
ПовідомленняДодано: Пн 28 Вер, 2009 11:09    Заголовок повідомлення: Баллы автору сообщения Відповісти з цитатою

Фотки как только - так и сразу. Как выберусь в гости - так и постараюсь сфотать. Она выглядит как пальма, но ствол у нее короткий, а листья очень длинные и какие-то не пушистые.

Детки и листики сортовых фиалок из моей коллекции
Повернутися до початку
Показати повідомлення:   
Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів Лепесток -> Кімнатні квіти Годинний пояс: GMT + 3
На сторінку Поперед.  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти:   
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете видаляти свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях
Ви не можете вкладати файли
Ви можете завантажувати файли

Годинний пояс: GMT + 3